středa 19. března 2014

48,5 shades of life

Dnes si povíme něco málo o nové kolekci 48,5 shades of life. Propagace samotné kolekce ve smyslu odstínů probíhá již na facebooku a tak je nebudu všechny rozepisovat i sem, ale vložím pouze obrázek, který shrnuje všechny odstíny života. Určitě je moc dobře znáte jelikož většina provází i vaše životy stejně jako ty naše:o) Doufám, že převažují spíše ty kladné pocity a vlastnosti nad zápornými.






Proč to ale všechno děláme? Nová kolekce má poukázat na krásu života ve všech jeho směrech, že není jen černobílý, ale nádherně barevný a pestrý, i když občas ne úplně fér a veselý. Prostě je to opravdu jako bonboniéra a nikdy nevíte co ochutnáte, jak říká oblíbený citát z filmu Forest Gump. Ten film zbožnuju a je přesně o tom, co teď píšu. Nikdy nevíte, co vás v životě potká a obohatí, a o tom je přesně naše nová kolekce;o)

Můžete se tak těšit na nové střihy, bezesporu originální kousky jako vždy;o) Krásné módní vychytávky, které určitě vynosíte i na párty nebo v letních měsících ven, prostě budeme zářit barvami a stylem jak je u Feel JOY zvykem. A to bychom nebyli my, kdybychom nepřišli z další vychytávkou, ale to zase někdy v dalším článku;o)

Které odstíny provází váš život, dejte mi vědět dole v komentářích.

Žádné komentáře:

Okomentovat