čtvrtek 27. února 2014

1. výzva

Na začátku roku jsem se rozhodl vyhlásit 1. výzvu, do které se mohl zapojit každý. Cvičilo se dle videí z youtube a podle zaběhlých stránek a celebrit:o)

Rozhodl jsem se tak po Novém roce, kdy zase přišlo obligátní téma vzhledu, jídelníčku a sportu, to zná asi každý. Většinou to nevydrží, ale letos je to výjimka. Shodli jsme se na tom se ženou společně. Jooo už to není co to bývalo za studentských let, kdy na to člověk měl více času, ale nebudu se vymlouvat, zvládají to ostatní tak proč ne my dva:o)

Chtěl jsem do toho zapojit co největší počet našich fanoušků, zákazníků, přátel a kamarádů, aby mě to udržovalo a motivovalo pokračovat. Což se snad povedlo a stále v tom pokračujeme, i když výzva oficiálně skončila. Zda připravíme další? O tom můžete hlasovat i vy na našich stránkách vlevo dole.

výzva Feel JOY!

Tak nejdříve popořadě. Výzvu si můžete stále zkusit na stránkách, kde jsou všechny 4 týdny zvlášť a rozdělené do sekcí. První na zahřátí a rozcvičení, druhý cardio, třetí spíše posilovací a čtvrtý to je pikantnost, tam si sáhnete až na dno svých sil;o) odkazy na výzvy dám dolů pod článek, můžete si je tak všichni vyzkoušet. 

Dohodl jsem se s Luckou Hantákovou na online jídelníčku, udělali první nákupy a změnily přístup k jídlu. Výhoda byla v tom, že se žena zapojila a nebyl jsem v tom sám. Přece jen většinu pokrmů připravuje ona. Pak už jen stačilo pustit se do cvičení. První týden nebyl hrozný, protože pravidelně cvičím. Druhý týden cardia už mi dal zabrat, rozhodně raději volím posilovací lekce. U čtvrtého týdne jsem se hodně dokopával, ale zvládl jsem to a to je nejlepší. Pěkně vás to nabudí a připadáte si, že pak zvládnete všechno.

A co výsledky? Ty jsou skvělé. Po prvním měsíci žena má 4 cm dole v pase i přes zadek. Já jich mám dole 5 všude, přes hrudník, zadek i v pase. Zvedá se nám svalová hmota a klesá tuk, což je na tom nejlepší. Dokonce jsme se motivačně na začátku i vyfotili, ale prozatím pokračujeme dál a zveřejním fotky až když budu 100% spokojen s výsledkem:o)

Doufám, že tento článek pomůže některým s motivací a výdrží v dalším snažení. Pokud chcete můžete mi napsat do komentářů jak vám to jde s hubnutím? Zvládli jste naši výzvu? Co vám pomáhá v motivaci? Určitě je spousta lidí, které to bude zajímat a třeba jim taky pomůžete:o)

Úvodní článek: http://www.feel-joy.cz/blog/1-vyzva-feel-joy/
1. týden výzvy: http://www.feel-joy.cz/blog/1-tyden-vyzvy/
2. týden: http://www.feel-joy.cz/blog/pokracujeme-v-zapocatem-usili-2-tyden-vyzvy/
3. týden: http://www.feel-joy.cz/blog/tvrda-prace-se-vyplaci/
Závěrečný týden: http://www.feel-joy.cz/blog/zaverecny-tyden-treninku/
Rady a tipy na hubnutí: http://www.feel-joy.cz/blog/10-zarucenych-tipu-jak-konecne-zhubnout-a-mit-stihlou-postavu/



Žádné komentáře:

Okomentovat