úterý 25. února 2014

Proč zrovna Feel JOY!

Ještě než se dostanu k otázce proč? rád bych představil značku Feel JOY!

Kdo ještě nemá zkušenosti se značkou Feel JOY!, která šije sportovní oblečení vhodné na zumbu, street dance, aerobic, fitness a volný čas, může se s ní seznámit prostřednictvím oblečení v oficiálním eshopu www.feel-joy.cz.

Tato značka má již svou tradici jak v ČR tak v Evropě. V ČR funguje od roku 2010 a letos tak oslavíme krásné 4. narozeniny:o) V Polsku odkud pochází funguje od roku 2005. Stěžejní byl právě rok 2010, kdy se začala dostávat do Evropských zemí a následně i k nám. Svou oblibu si získala u aktivních lidí svými originálními střihy, barevností, nápaditostí a kvalitou. Čímž také okouzlila mě i mou ženu.


Tričko Modern

Jako instruktor aerobiku jsem narazil na tuto značku na jedné akci v Polsku, kde měla svůj stánek. Poté prozkoumal stránky na internetu a zkusil oslovit paní majitelku. Výhodou jistě byla znalost polského jazyka, a tak i první bariéry bylo jednodušší prolomit:o) Musím říct, že majitelé jsou velice přátelští a milí a je radost s nimi spolupracovat. Všechny modely si navrhují sami, šijí a dohlížejí na kvalitu zpracování. Což mě ještě více utvrdilo a přesvědčilo o spolupráci s touto značkou.

Dále to již někteří znají, protože byli u startu Feel JOY! v ČR na naší první akci. Mezinárodní kongres Aerobicmania v Brně 23.10. 2010, první představení značky. Bylo příjemné se tam s vámi potkat a vidět, jak se to oblečení líbí i vám. Od té doby uběhlo již pár let, ale stále rádi jezdíme na tuto prestižní akci nebo i další po celé republice. Jsme rádi za vaší návštěvu, milá slova a osobní setkání, které je vždy příjemnější než jen přes internetovou komunikace:o)

Ceníme si vaší přízně po celou tuto dobu a můžu vám prozradit, že už teď připravujeme novinky, které postupně budete moci vidět i vy. Některé novinky již běží jako:
  • tento blog
  • rozšíření nabídky o fitness obuv 
  • akce kup teď, kde se střídají parádní nabídky každý týden 
  • první výzva, kterou jsme spolu úspěšně absolvovali a ke které se ještě dostaneme článkem
  • zpřehlednění stránek a různé maličkosti, kterými se vám snažíme zpříjemnit nákup u nás
  • dárky k nákupu zdarma, které si můžete vybrat v košíku
Další stále pro vás vymýšlíme a připravujeme nechte se tedy překvapit, co dalšího nám rok 2014 přinese:o)

2 komentáře:

  1. Těším se na Vaši novou kolekci Jaro 2014 a určitě si koupím pár kousků ;)

    OdpovědětVymazat